Så nå har jeg slettet det meste som lå her fra før, og skal i stedet bruke denne siden til å skrive om det jeg lager på kjøkkenet, kokebøkene jeg leser, det som inspirerer - og det er en del! For eksempel:
Til bursdagen i august fikk jeg bakeboken "Elsker deig" - den har fått et godt hjem:) Og kjære leser: har du prøvd "eltefritt brød fra the Sullivan Street bakery"? Den har gitt meg godt brød fra egen ovn (og jerngryte) og jeg er totalt forelsket!!! Originalen ligger visst her:
http://www.youtube.com/watch?
På YouTube fant jeg også en variant hvor kona til mannen med ljåen bruker samme teknikk til å bake surdeigsbrød - jeg prøvde med egen surdeig og det funket fantastisk godt. Hadde mer rug i enn husbonden liker, men det i seg selv sier jo noe om hvor godt metoden fungerer, rug er UMULIG å bake med for meg som liker gluteneffekten...
http://www.youtube.com/watch?
Prøv selv;-)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar